Nagelbijten, hoe kom ik er vanaf!?  

We doen het allemaal wel eens, nagelbijten! Maar deze verslaving is vaak erger dan wij denken. Als echte nagelbijter kan dit vele problemen met zich meebrengen. Denk aan ontstekingen, tandproblemen, kapotte huid of zelfs FIJT! 

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde nagels, maar het los laten ervan of stoppen met nagelbijten zit vaak dieper dan men denkt.  Nagelbijten is een diepe sluipmoordenaar die in ons onderbewustzijn plaats vindt. Op de momenten dat we gestrest zijn, of een spannende film kijken, dan pakken we vaak onze handen. Het kan uit vervelening zijn of uit angst. Nagelbijten heeft meerdere oorzaken,

Maar hoe kom je er vanaf?! Dat willen we natuurlijk allemaal weten. Door mijn kennis en ervaring met nagelbijters, ga ik jou helpen om te stoppen met nagelbijten. Met JOUW wilskracht en POSITIEVE kracht, bijt jij na deze behandeling geen nagels meer. Je leven veranderd compleet en jij krijgt die nagels die je altijd al hebt gewild!

Maar gaat het van een leie dakje?

Het antwoord daarop is : NEE! JIJ bent diegene die het moet doen, ik kan je slechts helpen maar jij moet je discipline hebben om ervoor te vechten.  Ik vind dat de drempel laag moet liggen om iedereen eroverheen te tillen om deze stap te wagen. Want iedereen heeft recht op gezonde nagels. 

Met een persoonlijk stappenplan maak ik met jou afspraken zodat wij toewerken naar een mooie gezonde nagel, en het belangrijkste, jij stopt met nagelbijten!

 

En dit kan echt! Met mijn kennis en de juiste technieken begeleid ik jou succesvol naar mooie nagels.  Bovenstaande foto's in de slideshow zijn klanten die jou voor zijn geweest en resultaat hebben behaald. Helaas lukt het ook niet iedereen het volledig te voltooien omdat het mentaal zwaar is. Jou dagelijkse gewoonte van het nagelbijten ga je afleren en dat vergt mentaal veel. Iedereen die het nagelbijtarrangement aangaat is een echte KANJER. 

Jij gaat dit nailen!

Hieronder vind je de 3 nagelbijt arrangementen.

Basis - 5 behandelingen - 3.75 ml flesje dadi oil 

Dit arrangement bestaat uit een basis behandeling stoppen met nagelbijten. Aan 5 behandelingen kan jij genoeg hebben om te stoppen met nagelbijten. Je kunt hierna een weg kiezen of je gaat voor ibx behandelingen om je nagel helemaal op te knappen en te herstellen, of dat je het vanaf nu zelf kan doormiddel van goede thuisverzorging en je nagels uit zichzelf te laten groeien. 

Medium - 8 behandelingen - 3,75 ml flesje dadi oil 

Dit arrangement bestaat uit een totaal 8 behandelingen om te stoppen met nagelbijten. Dit arrangement bied net meer behandelingen aan om jou te coachen en erdoorheen te slepen. In dit arrangement kan na het voltooien worden gekozen voor ibx behandelingen of overstap op een kunstproduct.  Kunstproducten bestaan uit diverse mogelijkheden zoals gelpolish, acrygel of biab. 

Groot - 12 behandelingen - 14,3 ml flesje dadi oil + 4x ibx

Dit is een groot nagelbijtarrangement, maar dan heb je wel alles in 1! Je krijgt een startkick- boost van 4 ibx behandelingen die jouw nagels helemaal herstellen en een boost geven om ze nog mooier te maken. Een grotere fles dadi oil waar je thuis nog meer verzorging aan kan bieden en er nog langer mee kunt doen. 

Dit nagelbijtarrangement is ruim voldoende om te stoppen, en je moet dit zien dat dit over een tijd is van ruim 3 maanden. Ben jij er volledig klaar mee en wil jij NOOIT meer bijten? dan is dit zeker een optie voor jou! In dit arrangement gaan we een stukje verder om ook ZONDER prodcuct op je nagels van het bijten af te blijven.  Ben jij die diehard? 

Uiteraard word bij het afronden van het arrangement, indien gewenst, afgesloten met een gelpolish op de natuurlijke nagel. Na het arrangement kunt u kiezen of u eventueel voor een ander prodcut kiest.