'Een mooie nagel begint bij een gezonde nagel'

 

 

Aan iedereen die al eens een stap heeft gezet in mijn salon, die kent me natuurlijk al. Maar aan diegene mij nog niet kennen stel ik mezelf graag aan jullie voor.

Ik ben Lisanne, eigenaresse van nagelstudio indiva. Ik ben 30 jaar, en woon samen met mijn vriend en hondje in Ravenstein. Oorspronkelijk kom ik uit berghem, dus mocht je me daar van kennen kan dat kloppen. Even heb ik mijn salon daar gehad, maar inmiddels zit ik alweer een tijdje in Ravenstein gevestigd.

In 2017 ben ik de allround nagelstyliste opleiding gaan volgen en in 2019 ben ik er eigenlijk echt mee begonnen. 2018 heeft zich er vanwege privé omstandigheden weinig voor geleend echt aan de slag te kunnen.

Sinds vorig jaar de corona pandemie vond Ik het tijd om echt voor mezelf te beginnen en besloot dan ook mezelf officieel op de kaart te zetten met mijn bedrijf.

Vele van jullie lieve klanten heb ik mogen ontvangen en mogen voorzien van mooie nagels. Al snel kwam ik erachter dat ik interesse had in de natuurlijke nagel, en ging me daar steeds meer voor scholen.

Ook heb ik (naast vele andere trainingen) een specialisatie gedaan gericht op de natuurlijke nagel voor ibx! En daar heb ik vele mensen dankbaar voor mogen helpen.

En naarmate ik verder groei, ligt mijn expertise echt op de natuurlijke nagel en nagelbijten. Maar uiteraard kun je ook voor andere behandelingen terecht

Tevens ben ik gek op nail art en durf ik steeds meer deel te nemen aan wedstrijden. Mijn afgelopen wedstrijd heb ik met nail art een 2e plek behaald!

Kortom dit ben ik! Naast mijn nagelsalon ben ik graag aan het wandelen, met mijn hond bezig of houd ik van leuke tripjes weg met mijn vriend (en hond).

In mijn salon draait het erom dat jij je prettig voelt, even heerlijk kan ontspannen. Of ga je de strijd aan voor het stoppen met nagelbijten? Heb je nagelproblemen? Je mag me altijd vrijblijvend een berichtje sturen, en ik probeer je altijd te helpen.

Ik hoop dat ik je een beetje kennis heb kunnen laten maken met wie ik ben, en ik hoop ook jou binnenkort te ontmoeten. Wie weet zie ik je in mijn salon!

Wie weet tot binnenkort .Liefs Lisanne